Teljesen ingyen letölthető az egyik legjobb Counter-Strike, sőt egy új játékmód is jött bele – hvg.hu

A Valve CS:GO nevű játéka eddig sem volt drága, a kiadó azonban úgy döntött, teljesen ingyenessé teszik azt. Emellett a manapság nagyon kedvelt battle royale módot is megkapta.

A Counter-Strike igen népszerű videojáték, az ezredforduló környékén megjelent első verziók óta több kiadást is kapott, ezekkel még most is nagyon sokan játszanak.

A Global Offensive című epizódot hat esztendeje, 2012-ben készítette el a Valve. A program néhány ezer forintért cserébe volt beszerezhető a Steam áruházban, azonban a kiadó úgy döntött:

nem csak ingyenessé teszi azt, új játékmódot is készítenek hozzá.

Ez pedig a mostanság nagyon népszerű, battle royale nevű funkció lett, amely az év androidos játékának választott PUBG, továbbá a szintén felkapott Fortnite alapja is.A Danger Zone-ra keresztelt új játékmódban a fejlesztők bejelentése szerint egyénileg 15 ellenféllel, ha csapatban, akkor 17 másik ellenséges játékossal kell megküzdeni. 10 perces meccsekről van szó, amelyek során a játékosoknak a földön talált holmikat és fegyvereket felhasználva kell túlélniük.

Mindenki, aki már rendelkezik a CS:GO-val, egy játékon belüli jelvényt, valamint Prime státuszt kap. Vagyis a Valve azoknak is kedveskedik, akik korábban pénzt adtak a program számítógépes változatáért.

A játék már most ingyenes, a Steam áruházból azonnal tölthető.

Ha máskor is tudni a videojátékos világ fejleményeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk