Az Anno 1800 is Epic Games Store exkluzív lesz, de csak majdnem – PlayDome online magazin

Játék

Anno 1800

A játék a premier napjától csak az Epic Games online áruházában lesz megvásárolható. De addig…

2019.03.30. 16:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb ígéretes Ubisoft csillagra vetette ki a hálóját az Epic Games Store. Bár egészen mostanáig arról szóltak a hírek, hogy az Anno 1800 a Steamen is megvásárolható lesz, a francia kiadó jelezte, hogy megállapodást kötöttek az Epic Games képviselőivel.

Ennek értelmében az Anno 1800 is exkluzívan az Epic Games Store-ban lesz elérhető a premier napjától. Természetesen a Uplayen kívül. Az indoklásban pusztán annyit jelöltek meg, hogy a Tom Clancy’s The Division 2 is remek eladásokat produkál PC-n a Uplayen és az Epic Games Store-ban. De van egy de is a történetben, és ez a de sokaknak sokat számíthat.

Cikkajánló

Anno 1800 bétateszt – a széria ismét magára talált

Már a béta alapján is egyértelműen ez lehet a sorozat eddig legjobb része.
» Olvasd el!

Mint ismert, a Metro Exodus is a Steam felé tartott, ám mikor a készítők megállapodtak az Epic Gamesszel, villámgyorsan meg is szűnt a játék Steam-profilja. Nos, az Anno 1800 esetében nem így van. Bár a premier napjától valóban csak az új online áruházban lehet majd megvásárolni a játékot (továbbra is a Uplayen kívül természetesen), egészen addig a Steamen is elő lehet rendelni. Aki pedig így tesz, az ugyanúgy megkapja majd a játékot a megjelenés napján, mint mindenki más. Gyakorlatilag semmilyen hátrányt nem szenved majd később sem, hiszen a frissítéseket és tartalmi bővítéseket is meg fogja kapni, illetve a mulitplayer módról sem kell lemondani, mivel azt a Uplay rendszere kezeli.

Szóval, ha valaki továbbra is inkább a Steamen vásárolná meg az Anno 1800-at, annak mindössze annyi dolga van, hogy előrendeli azt még a megjelenés napja előtt. Erre egyébként április 16-án kerül sor, szóval még bő két hétig lehet rágódni a kérdésen. ■

Anno 1800
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anno 1800

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló

Neked Ajánljuk