Tusup új szerelmének köszönheti, hogy visszatért az úszáshoz – 24.hu

Eljött a pillanat, hogy Hosszú Katinka egykori edzője és férje, Shane Tusup nem rejtegethette tovább új párját, és saját videocsatornáján bemutatta szerelmét, Courtney Brewert.

Tusup előbb közösségi oldalán posztolt képet „gyönyörű hercegnőjéről”, majd egy negyedórás páros interjúban be is mutatta őt a világnak.

„Nagyon szerettem volna minél tovább titokban tartani ezt a dolgot, fontos volt számomra, hogy megvédjem a médiától és az emberektől. Az életünk egy részét szerettem volna megtartani magunknak… De ez bizonyos ponton ő is érintetté vált az egész ügyben, mivel nagyon jó viszonyba került a sportolókkal, és rengeteg segítette nekem is” – kezdte friss videoanyagát Shane Tusup.

Az új barátnő, az amerikai Courtney Brewer San Franciscóban született, jelenleg egy közegészségügyi mesterképzésen vesz részt, és elmondása szerint azért is furcsa, hogy belecsöppent ebbe a világba, mert ő maga sohasem volt jó úszó.

Gyerekkoromban csak azért vettem úszóleckéket, hogy ne fulladjak meg. Szóval lényegében megtanultam, hogyan kell nem megfulladni

– mesélte.

A pár Kaliforniában egy közös barát bortúráján ismerkedett meg, Shane elmondása szerint csak azért ment el rá, mert édesanyja rábeszélte. „Valójában egyáltalán nem akartam menni, csak anyukám mondogatta: »Nem-nem, el kell menned. Tudod, Courtney ott lesz.« Én pedig úgy voltam vele, rendben, elmegyek, csak ne próbáljon meg többet lányokkal összehozni.”

A közös nap végén egy étteremben eltöltött vacsora alatt kerültek közelebb egymáshoz, és azóta egymást segítik. Tusup elmondta, az úszáshoz való visszatérését is Courtney-nek köszönheti, aki valóban sok ötlettel segített neki.

Valóban többet hozott ki belőlem, ez volt az egyik oka annak, hogy visszatértem az úszáshoz.

Kiemelt fotó: Youtube

Neked Ajánljuk