Az év peches focistája: mellélőtt, a labda kirepült a stadionból, és na, vajon mit tört be? – Index.hu

140 kilónál is többet nyomott a virginiai Romar Lyle, amikor törvényszéki nyomozóként végzett, és mivel úgy érezte, nagyon nehezen talál munkát ekkora súlyfelesleggel, úgy döntött, ideje életmódot váltania, írja a CBS. A WTVR-nek Lyle elmondta, hogy még a felsőoktatásban ismerkedett meg a CrossFittel, amibe ezután belevágott, és közben egy egészségesebb étrendet is elkezdett. Így végül leadott 100 fontot, azaz kb. 80 kilót. Közben pályázott helyekre, de nagyon sok energiáját elvitte a fogyókúra. 

Képernyőfotó 2019-11-08 - 14.39.09.png

Aztán a második évre lefogytam 130 fontra. Azután jöttem az akadémiára, és kemény edzéssel és munkával további 15 kilót fogytam – nyilatkozta.

Lyle 19 további társával együtt múlt héten végezte el a toborzó csoport képzését, rövidesen pedig elkezdheti a terepgyakorlatot a Richmond-i Rendőrségnél. Lyle további 10 kilót szeretne még fogyni, és azt tanácsolja mindenkinek, aki szeretné elérni a céljait, hogy soha nem szabad feladni. „Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik támogatnak téged, családtagokkal, barátokkal. És ne feledd: amíg hiszel magadban, senki sem mondhatja meg neked, ki vagy.” 

Neked Ajánljuk