10 milló forinttól lehet licitálni Vajna Bentley-jére, 20 millióról indulnak a Rambo-kések – 444.hu

A filmmogul és oligarcha özvegye, Vajna Tímea november elején jelentette be, hogy Andy Vajna több tárgyát is árverésen fogják értékesíteni decemberben. 

Kedden pedig felkerült a katalógus a Nagyházi Galéria és Aukciósház honlapjára. A katalógus alapján Vajnának kifejezetten jó ízlése volt, elég jó bútorokat és festményeket is elárvereznek majd. 

A kikiáltási árak egyáltalán nem magasak, 60-70 eurós kezdőlicittel be lehet majd szállni egyes tárgyakra, melyek között azért bőven túltengnek a filmes relikviák. Ezek közül is kiemelkednek a Rambóban használt kések, melyek 20 millió forintról indulnak majd. Első átfutásra ennél csak egy drágább tételt láttunk: Munkácsy Mihály egyik festménye 28 millió forintos kikiáltási árról indul majd. 

De árverésre került például egy 2007-es Bentley Continental GTC, amire 10 millió forintról indul a licit. A katalógusban ezen kívül fel lehet még fedezni Kovács Margit kerámiáit (akár már 500 eurós kikiáltási árral), vagy például Fábri Zoltán festményeit és rajzait. 

Neked Ajánljuk