Karambolt okozott egy tinisofőr, aki egy közösségimédia-kihívás miatt vakon vezetett – Index

Ez mondjuk alapvetően nemcsak a Legend of Zeldát, hanem minden más videojátékos soundtracket tekintve is történelmi, ugyanis az ezekből készült feldolgozások általában rettenetesen erőltetettek. Azt, hogy az August Burns Red a modern metalcore egyik alapköve, semmi sem példázza jobban, mint hogy

nekik még ezt is sikerült jóra megcsinálniuk.

A nótát csütörtökön a Nerdist mutatta be, a lap pedig beszélt is a banda basszerosával, Dustin Davidsonnal, akinek a fejéből kipattant az ötlet és kiderült, hogy Davidson óriási Legend of Zelda rajongó, gyerekkorában rengeteget játszott a játékkal, sőt még tetoválása is van. Ennek megfelelően egyáltalán nem vette félvállról a projektet, annyira nem, hogy ő maga is gitározik a számban.

c74043c741.png

A végeredmény nem egyszerűen a játék ikonikus főcímdalának eljátszása, több dalt gyúrtak össze a játékból, a végeredmény pedig így nem egy sima cover lett, hanem egy olyan szám, ami önmagában is abszolút megállja a helyét. Ha valaki kedvet kapott, alább lehet meghallgatni, február 8-ától pedig meg is lehet majd venni a számot, ez is rajta lesz ugyanis a banda Phantom Sessions nevű EP-jén.

Neked Ajánljuk