Gregor Bernadett: Hatok a férfiakra – Bors

Hiába esik negatív megítélés alá, pozitívan is hathat a személyiségfejlődésünkre a válás – állítja Gregor Bernadett. A 46 éves színésznő nem esik kétségbe, mert egyedül maradt.

Hiába esik negatív megítélés alá, pozitívan is hathat a személyiségfejlődésünkre a válás – állítja Gregor Bernadett. A 46 éves színésznő nem esik kétségbe, mert egyedül maradt.

Amióta napvilágra került a válása, mindenki aggódva kérdezi Gregor Bernadett-től, hogy hogy van. A gyönyörű színésznő mosolyogva válaszolja, hogy nagyszerűen, és nem is érti, hogy miért kellene rosszul lennie. Azt persze ő is érzi a saját bőrén, hogy a válás még mindig negatív megítélés alá esik, pedig szerinte ha valami nem működik, akkor az a normális viselkedés, ha lezárjuk.

– Nekem van olyan kollégám, aki úgy utálja a párját, mint senki más, de mégis folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő már 40 éve házas. Nem értem őt. Soha nem tudnék úgy élni, hogy nem jó érzés hazamenni – mondta a színésznő azon a sajtóbeszélgetésen, ahová több híres hölgy társaságában érkezett, hogy Raphaelle Giordano A második életed akkor kezdôdik, amikor megérted, hogy csak egy van önfejlesztő regénye kapcsán a boldogság kereséséről beszéljen.

A színésznő már senkinek nem akar megfelelni. Nem érdekli, hogy ki mit mond rá, amiért negyedjére is elvált © Bors

A 46 éves színésznő a Bors újságírójának arról mesélt, hogy a negyedik válás után azon is elgondolkodott, hogy nem biztos az, hogy számára az a kijelölt út, hogy párkapcsolatban éljen.

– Olyan jól érzem magam. Már nem érdekel, hogy ki mit gondol, mond rólam. Nem vagyok az a félénk nő, mint anno, aki összerezzent, amikor összesúgtak a háta mögött. Csak magamnak akarok megfelelni, és ez óriási önbizalmat adott. Nem érdekel a korom sem, mert 46 évesen is azt érzem, hogy hatok az emberekre, hatok a férfiakra. Ott a 60 négyzetméteres kis budai lakásom, a gyerekeim, a cicáim, a ku­tyáim, a hörcsögeim, akik mindig megnyugtatnak, feltöltenek energiával.

Nem érzem azt, hogy kapcsolatra lenne szükségem. Ha úgy hozza az élet, hogy nem lesz többet, akkor sem esem kétségbe – merengett az Új Színház művésze, aki azt is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy csalódásai ellenére sem ábrándult ki az erősebbik nemből, s a szíve legmélyén sem haragszik senkire.

Neked Ajánljuk