Ázsia Expressz 2: Dávid pofonnal fenyegette Zsoltit – Bors

Feszültségben eddig sem volt hiány a TV2 Ázsia Expressz 2 kaland realityjében, a kedd esti adásban azonban már a verbális agresszió is megjelent.

Feszültségben eddig sem volt hiány a TV2 Ázsia Expressz 2 kaland realityjében, a kedd esti adásban azonban már a verbális agresszió is megjelent.

Gáspár Zsolti és unokahúga, Evelin védettségi játékot nyert. A salgótarjáni páros is elkezdett taktikázni, és direkt magas számot kiabált a feladat megoldásaként, hátha Gréti és Dávid elhiszi. Zsolti ké­sôbb fel is emlegette az esetet, mire Gréti hamar megnyugtatta: egy szavát sem hitték. De míg Gréti közömbösen, addig Dávid hangosan szitkozódva reagált az esetre:

„Pofán tudnám b…ni!” – hangzott a szitkozódás kétszer is, amit kisípoltak a keddi adásból.

De miközben Zsoltiék ravaszkodni próbáltak, Dávid és Gréti is szövetkezett ellenük, sőt a páros sértegetésbe kezdett. Dávid ország-világ előtt közölte: meggyőződése, hogy Zsolti nem tud 179-ig elszámolni.

Gréti közömbösen reagált Zsoltiék taktikájára, Dávid azonban hangosan szitkozódott

A mindig jó kedélyű Gáspár Zsolti tőle szokatlan módon, paprikás hangulatban osztotta meg véleményét lapunkkal a látottakkal kapcsolatban.

– Most eszmélek csak rá, hogy mi ment a hátunk mögött. Mi játszottunk, taktikáztunk, de senkit sem bántottunk, mindig tisztelettudóan viselkedtünk. Teljesen föl vagyok háborodva Dávid szavain. Hogy mondhat ilyeneket egy magát tanultnak és sportembernek tartó valaki a versenytársára? Kiállították magukról a szegénységi bizonyítványt – fakadt ki a Borsnak Zsolti.

Zsolti és Evelin úgy gondolja, hogy Dávidék szegénységi bizonyítványa a viselkedésük

Lapunk Meggyes Dávidot is utolérte, aki mindent a stresszes helyzettel magyarázott.

– Zsolti próbált minket félrevezetni, persze mi ezt tudtuk, de ennek ellenére ő utólag segítségnek próbálta ezt feltüntetni. Mérgemben kiszaladt a számon egy-két szó, de feszült helyzetben úgy gondolom, ez mással is megtörtént volna. Éhesen és kialvatlanul kevésbé tudtam toleráns lenni. Nyilván pár hónap elteltével van, amit az ember a feszültségnek tud be, és nem feltétlenül büszke rá. Ha Zsoltit megsértettem, személyesen fogok elnézést kérni tőle – mondta Dávid, aki úgy véli, a civil életben kulturáltan tudják majd rendezni a Gáspár családdal az ellentéteket.

Neked Ajánljuk