Anyák napi fotó Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájáról – Index

Május 16-án mutatják be Magyarországon a John Wick-trilógia utolsó részét. A Parabellumot részben Marokkóban forgatták, és a munkálatokat egy nagy csapatnyi szabotőr nehezítette meg. 

A film rendezője, Chad Stahelski és egyik főszereplője, Halle Berry az  Entertainment Weeklynek mesélt arról, hogy milyen komoly kihívásokkal kellett megküzdeniük a marokkói akciójeleneteknél. Amikor télen felderítették a terepet, még nem sejtették, hogy nyáron az utcákat elözönlik majd a kóbor macskák. Úgy készültek, hogy azt a pár példányt, ami majd arra jár, gondosan elhelyezik, amikor azonban megérkeztek, szembesültek azzal, hogy több száz állatot kellene valahogy kipaterolniuk a helyszínről, és hogy a macskák egyáltalán nem félnek semmitől.  Stahelski szerint falakat kellett építeniük a ketrecekből, és valószínűleg több pénzt költöttek macskakajára mint a stáb élelmezésére. 

Ugyan kóbor állatok, de szerettük volna jól tartani őket

– tette hozzá. 

A macskák jelenléte pedig nemcsak logisztikai problémát jelentett, hiszen – és ez nem spolier –  a filmben kutyák is szerepelnek, az ő figyelmüket pedig könnyen elterelték a “helyi erők”, és ilyenkor elszabadult a káosz.  

Ha megláttak egy macskát, azonnal utánaeredtek, és emiatt egy csomószor újra kellett vennünk a jeleneteket 

– nyilatkozta az egykori Macskanő. 

tumblr nm0872jAzU1u2gpq8o1 500.gif
Neked Ajánljuk