Újabb felvételt hozott le a Borkait szexpartikkal vádoló blog – hvg.hu

Újabb fotó jelent meg az Ez az ördög ügyvédje nevű blogon, amely a győri polgármestert azzal vádolja, hogy egy jachton örömlányokkal partizott.

Tovább gyűrűzik a Borkai-ügy. Hétfő reggel egy újabb képpel jelentkezett az Ez az ördög ügyvédje nevű blog névtelen szerzője. A fotón egy Borkai Zsoltra emlékeztető alak látható, ruha nélkül, a kanapén ülve, mellette egy szőke hölgy látható térdre ereszkedve. 

A bejegyzésben az olvasható, hogy “Borkai, azzal hitegeted a környezetedet és azzal véd a sajtó egy része, hogy nem is te vagy a felvételeken. Abba menekülsz, hogy nem látszik az arcod. Hát, akkor íme egy részlet.”

A blog szerzője azt is hozzátette, hogy “Légy nyugodt, folytatom. Nem sietek sehova: pénz, drogok, még több videó.”

A fideszes győri polgármestert az Ez az ördög ügyvédje nevű blog névtelen szerzője korrupcióval és más bűncselekményekkel vádolja. Szombaton a blog megjelentett néhány kompromittáló fotót is, a képek egyikén a szerző szerint állítólag Borkai szerepel félreérthetetlen pózban. Más fényképeken a győri ügyvédre, Rákosfalvy Zoltánra emlékeztető alak látható fiatal nőkkel a jachton.

Arról, hogy Rákosfalvy és Borkai neve egyébként hogyan kapcsolódik össze, többek között ebben a 2012-es cikkünkben olvashat:

Fidesz-közeli ügyvéd csapott le az “Audi-földekre”

A fideszes vezetésű győri önkormányzat ügyvédje, rajta keresztül pedig egy hozzá több szálon kapcsolódó offshore-hátterű cég szerezte meg annak az ingatlannak a nagy részét, ahol várhatóan az Audi logisztikai központja épül majd – derítette ki a hvg.hu.

Az ismeretlen szerző kokainról, magángépről is ír, és a korrupcióval vádolt résztvevőkről további kiszivárogtatott információkat ígér.

A fideszes politikus szombaton egy közleményben tagadta a vádakat, és annyit írt, hogy az egészet az ellenzéki kampánycirkusz részének tekinti, “amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”. Vasárnap pedig a Facebook-oldalán egy családi fotót jelentetett meg, amelyhez azt írta: „Kitartunk. Jóban, rosszban.”

Az eddigi sajtómegkeresésekre a polgármester érdemben még nem reagált.

A Magyar Hang hétfőn arról írt, hogy csaknem hárommillió forint uniós támogatást kapott egy fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton az egyik lány, aki a múlt pénteken közzétett, állítólag Borkai Zsoltot ábrázoló fotókon szerepel.

A Fejér megyei lány ott van a pénteken publikált fotókon, a szombaton megjelent képen és a vasárnap közzétett, néhány másodperces videón – amelyen egy Borkaira emlékeztető férfi látszik nemi aktus közben –, nem látható.

Neked Ajánljuk