Újabb légitársaság számolta fel a régi tabut – Roadster

A világ legtöbb légitársaságánál az a szabály érvényes, hogy az utaskísérőknek nem látszódhat a tetoválásuk. Nem mindenki ért azonban ezzel egyet.

A brit Virgin Atlantic úgy döntött, eltörli ezt a korlátozást, mert mint közleményükben írták, „sok ember a tetoválással fejezi ki egyéni identitását, és ettől a lehetőségtől nem akarjuk megfosztani azokat a munkatársakat sem, akiknek egyenruhát kell viselniük, illetve akik az ügyfelekkel találkoznak“.

„Így aztán“ folytatódik a közlemény „az elfogadásra és az egyéniség támogatására irányuló törekvésünkkel összhangban enyhítjük a tetoválásra vonatkozó korlátozásainkat minden munkatársunkra vonatkozóan“.

Május 31-én, az Utaskísérők Napján a légitársaság alkalmazottai meg is mutatták a tetoválásaikat a Twitteren.

Tavaly egyébként már a United Airlines is engedélyezte a tetoválásokat,

csakúgy, mint a sminket és a körömlakott nemtől függetlenül.

Tudtad, hogy az utaskísérők titkos nyelvet használnak egymás közt? És azzal tisztában vagy, hogy miért nem mindegy, milyen ruhában utazol a repülőn?

(Forrás: USA Today, képek: Virgin Atlantic/Facebook, Wikimedia Commons)

virgin atlantic | tetoválás | légitársaság | utaskísérő

FOLYTASD EZZEL

Hét eldugott olasz strand északtól délig, ahol egy életre letáboroznánk

Ezeken a strandokon jobb, ha nem fürdünk idén nyáron

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!

Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!

Neked Ajánljuk