Színesebb és precízebb lett az új Mi Band – Mobilarena

Hirdetés

Az kevésbé újszerű, hogy a most bemutatott Mi Band 4-gyel úszni is lehet, tekintve, hogy ezt már az IP68-as védettséggel, 50 méteres mélységig hitelesített Mi Band 3 is tudta. A teljeskörű, garanciálisan is vállalt vízállóságot a Mi Band 4 is tudja, az új, hattengelyes gyorsulásmérő viszont precízebb mozgáskövetést biztosít, ami úszás közben is automatikusan monitorozza a teljesítményt. A mikrofon is új, amivel elérhetővé válik a hangutasításos vezérlés, ami nem csak a Xiaomi intelligens asszisztensével működik együtt, de különböző IoT eszközök vezérlése is lehetséges.

A drágább modell pedig még NFC chipet is kapott. A legszembetűnőbb újítás nyilvánvalóan a nagyobb (2.5D; karcálló) és színes AMOLED kijelző, ami már 0,95 hüvelyken, 120 x 240 pixeles felbontásban jeleníti meg azt a 77 egyedi számlapot, ami gyárilag rendelkezésre áll. A szíjak maradtak cserélhetőek, egyelőre nyolc variációból választhatunk, amiben speciális Avengers tematikájúak is vannak.

A Mi Band 4 már 5.0-s Bluetooth-szal dolgozik, megmaradt az alvásminőség-monitorozás és a pulzusszenzor, az akkumulátor pedig 135 mAh-ra nőtt, amivel elvileg 20 napos üzemidő érhető el a normál, és 15 napos az NFC-s verzió esetében. A fekete, barna, kék, narancs és pink színben elérhető alapmodell 6800 forinton nyit, míg az NFC-vel szerelt változat 9300 forinton. A díszdobozos Avangers kiadásokhoz 14 ezer forintért lehet hozzájutni Kínában; nálunk valószínűleg picit magasabban lesznek a nyitóárak.

Neked Ajánljuk