Ha tényleg ilyen lesz az új iPhone, nem mindenki örül majd neki – hvg.hu

Az idei iPhone-pletykák egyik visszatérő eleme a kamerák kialakításával kapcsolatos. Ha igazak a hírek, az új modellek hátán egy külön “szigeten” sorakoznak majd a szenzorok.

Új év, új iPhone-ok, ez idén sem változik. Annál inkább a készülékek külleme, ami az utolsó hírek alapján főleg a kamera terén okozhat meglepetést. Utóbbit több pletyka is beharangozta már, most pedig újabb, ezt erősítő hír érkezett.

Az Übergizmo technológiai blog osztotta meg a mobilvilág nem hivatalos híreit rendszerint pontosan megszellőztető Marques Bownlee egy újabb videóját, melyben a híres videós az iPhone 11 úgynevezett dummy változatait mutatja be – egészen közelről.

A videó legfőbb érdekessége a készülék hátlapját érintő rész: itt is világosan látszik az a “szigetecske”, amibe a jelek szerint az Apple belefúzsolja majd a szenzorokat (egész pontosan hármat) és a vakut. Hogy a megoldás mennyire tetszetős, egész más érdekes, de a felvétel alatti kommentek alapján a helyzet egyértelműnek látszik: nem csak mi nem szimapatizálunk a jelenséggel.

A több mint 7 perces felvételen a videós oldaláról is bemutatja a dummykat, ott például látni, hogy a kamerákat befogadó rész nem türemkedik ki a készülékházból. Ez mindenképp pozitív, hiszen így a sérülés esélye jóval kisebb.

A szokásosan szeptemberben bemutatkozó modellek másik nagy újdonsága a zenekedvelőknek jöhet jól: az új iPhone-okhoz állítólag két AirPodsot is lehet majd csatlakoztatni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk