Fél órája vett BMW-t tört össze egy telefonozó furgonos Szombathelynél – Origo

Nagy torlódást okozott Szombathely határában egy ráfutásos baleset. A vétlen fél – érthetően – nagyon dühös volt.

Vasúti fénysorompó piros jelzésénél álltak meg kedd délután a kocsik Szombathely határában, a 87-es főúton – írta a 112press.hu. Így tett a Metro áruház felé tartó BMW vezetője is. A mögötte érkező Fiat áruszállító vezetője viszont későn vette észre a megálló járművet, és akkora lendülettel hajtott a hátuljába, hogy később le kellett vontatni a Fiatot a BMW-ről.

A vétlen autóvezető járművében utazó gyermeket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Nagyon dühös vagyok. A gyermekem kórházban, az autót meg fél órája vettem, ez az első utam vele” – mondta feldúltan a BMW-t vezető férfi. “Álltam a kocsisor végén, semmit nem tudtam csinálni. És ahogy nézem, totálkáros lett az autóm. Illetve még nincs is átíratva, csak a szerződés van meg.”

A Fiat vezetője bocsánatot kért a BMW sofőrjétől. Nagyon buta hibát vétettem, elmondhatatlanul sajnálom. Csörgött a telefonom, és lefelé néztem, hogy megtudjam, ki keres. Az egész 2-3 másodperc lehetett. Mire visszanéztem az útra, már nem tudtam megállni. Próbáltam félrekormányozni az árok felé, de ütköztünk. Ez az én hibám” – fogalmazott a furgon vezetője.

Neked Ajánljuk