Bill Gates 19 éves lánya csillogó estélyibe bújt: az üzletember együtt gálázott a szépséges Phoebe-vel – Femina.hu

Bill Gates, a világ egyik legbefolyásosabb üzletembere sem hagyta ki az idei Time 100 gálát. Az eseményre nem egyedül ment, legkisebb gyereke, a 19 éves Phoebe is vele tartott.

A rendezvényt a New York-i Lincoln Centerben rendezték meg, a világ legbefolyásosabb embereit hívták meg, nemcsak üzletemberek, hanem olyan sztárok is ott voltak, mint például Zendaya, Amanda Seyfried vagy Andrew Garfield.

Bill Gates és lánya a Time 100 gáláján

Bill Gates lánya egy csillogó estélyiben lépett a vörös szőnyegre édesapja oldalán. A csillogó, lila színű kreáció a Fendi és a Versace kollaborációjából született kollekció, a Fendace része.

GettyImages-1401838142

Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Bill Gates és volt felesége, Melinda három gyermeket vállaltak: Jennifer 1996-ban, Rory 1999-ben, Phoebe 2002-ben született. A család legkisebb tagja szeptemberben ünnepli 20. születésnapját. Az üzletember és felesége 2021-ben jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket, mint kiderült, a Microsoft egyik alkalmazottjával lépett félre. Már ugyanebben az évben el is váltak.

Azóta legidősebb lányuk férjhez ment, természetesen Bill és Melinda is ott voltak a tavaly októberi esküvőn, nyilván már nem alkotnak egy párt, de a három gyerekük örök kapocs lesz köztük. Középső fiuk idén diplomázott le a főiskolán, a család legkisebb tagja a Stanford Egyetem hallgatója, várhatóan 2025-ben diplomázik le.

Mark Zuckerberg és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan.

Neked Ajánljuk