Az IKEA még nem nyit, a Möbelix szerdától már várja a vevőket – hvg.hu

Más tempóban reagálnak a bejelentett nyitásra a boltok.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Megvan a 2,5 milliomodik beoltott, így a kormány által meghatározott feltételek mellett szerdától újra nyithatnak a boltok. A Möbelix bútoráruház kedd késő délután már be is jelentette: szerdától új nyitvatartási idővel várja a vásárlókat.

Az IKEA visszafogottabban kezeli a hírt, és azt közölte: jelenleg felkészítik áruházaikat a lehető legbiztonságosabb működésre. Hamarosan szólnak, hogy mikor nyitnak ők is.

Kedves vásárlónk! Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat….

Posted by IKEA on Tuesday, April 6, 2021

Arról, hogy a boltnyitás hogyan is néz majd ki a gyakorlatban, itt írtunk bővebben:

Neked Ajánljuk