Alig 30 kilométer után zúzta le vadonatúj Hummer EV-jét egy influenszer – VIDEÓ – Alapjárat

Bár lehet ujjal mutogatni, hogy megint az a hülye youtuber, ő úgyis gazdag és neki nem számít. Mégis a gyártó egy órás filmjében is megjelenik, hogy a GMC Hummer EV annyira masszív, akár ugratni is lehet vele. Ezen felbuzdulva a Mondi nevű youtuber is rápróbált az ugratásra a négy tonnás szörnyeteggel, de nem lett jó vége.

A filmben szinte biztos, hogy napokig keresték, esetleg kissé át is alakították a terepet, hogy az ugratáshoz megfelelő körülményeket teremtsenek, ezzel szemben a youtuber az első földutas szakaszon rápróbált a Hummer EV-re. A fizika törvényei nem alszanak, a négy tonna az négy tonna, így amikor elhagyták a talajt, a rossz szög miatt az autó orra szinte beleállt a földbe.

Kilyukadt az autó egyik hűtőradiátora, és a hátsó futóműben is összekócolódtak a dolgok. Ugye a Hummer EV híres arról, hogy rákjárásban is képes közlekedni, ehhez pedig a hátsó futóművön is hasonló kormányszerkezetre van szükség mint, elöl. Valószínűleg ez kotlott meg, mert a jobb hátsó kerék kezelhetetlenül lengedezett az autó után és koptatta a méregdrága gumit.

Az autót a történtek előtt hozta ki a szalonból és bár a videójából nem tiszta, hogy 9 vagy 19 mérföld volt a Hummerben, egyik sem egy magas futás. Az ember a hibájából tanul, így talán a youtubernek is leesett azóta, hogy nem a legjobb ötlet a bő 110 ezer dolláros, átszámolva bő 44 millió forintos GMC Hummer EV-vel ugratni.

Javítani talán egyszerűbb lesz, de ha újra cserélné, akkor lesznek gondok, ugyanis túlereslet miatt a General Motors (GM) egyelőre befagyasztotta a modell rendelhetőségét. A gyártás megkezdését követően óriási számban érkeztek a megrendelések, a GM 90 ezernél húzta be a kéziféket.

Neked Ajánljuk