Végre megtörik a Dying Light 2-t övező csend: Kiderült, mikor kapunk új infókat a zombis akciójátékról – IGN Hungary

A Dying Light 2-ről rendszeresen kapunk infókat, ám ezek csak arról szólnak, hogy igen, a játék még mindig fejlesztés alatt áll, nem törölték, nincs vele semmi baj. Persze legutóbb kaptunk egy nem hivatalos, bennfentes jelentést, ami arról tudósított, hogy pokoli körülmények uralkodnak a Techland berkeiben, és ennek elsősorban a stúdióvezető, Paweł Marchewka az oka, aki ha leugrana a lelkesedéséről a szakértelmére, garantáltan összetörné magát. Mindenesetre hamarosan valamilyen újdonságot vagy újdonságokat kapunk Dying Light 2-fronton!

A Dying Light hivatalos Twitterén tűnt fel egy poszt, ami arról tájékoztat minket, hogy március 17-én, szerdán figyeljük a Techland csatornáit, mert valamilyen bejelentést, illetve helyzetjelentést kapunk a Dying Light 2-vel és annak fejlesztésével kapcsolatban. Remélhetőleg érkezik valamilyen új előzetes / játékmenet-videó is ezzel együtt, de arra is számítunk, hogy esetleg egy új megjelenési dátumot lepleznek le, mert egyelőre semmilyen konkrét premierdátummal nem rendelkezik a játék.

 

Eredetileg úgy volt, hogy a Dying Light 2 2020 tavaszán érkezik, de még tavaly év elején elhalasztották a premierjét, és azóta nem is nagyon láttunk-hallottunk semmit a DL 2-vel kapcsolatban. Elvileg idén már van esély arra, hogy napvilágot lásson a zombis nyílt világú akciójáték 2. része, de az említett bennfentes jelentés ismeretében Marchewka hektikussága miatt igencsak lassan halad a fejlesztés. A gyűjtői kiadás persze már készen van, úgyhogy annyira talán nem kell aggódnunk.

Neked Ajánljuk