Vajon készül már a Horizon Forbidden West DLC-je? – theGeek

Egy közelmúltbeli közösségi média poszt a rajongói spekulációhoz vezet, hogy a Horizon Forbidden West DLC aktív fejlesztés alatt állhat.

Az év elején jelentette meg a Guerrilla Games és a Sony a Horizon Forbidden Westet, amely egyaránt hatalmas kritikai és pénzügyi sikert aratott, de a játékosok körében is rengetegen dicsérték a játékot, mint a Horizon Zero Dawn méltó utódját. Közel hat hónap telt el a Horizon Forbidden West indulása óta. Noha a játék kezdeti megjelenése óta kapott néhány fontos frissítést, nem érkezett bejelentés arról, hogy jelentős DLC-bővítést kapna.

Van azonban némi bizonyíték arra, hogy a Horizon Forbidden West DLC készülhet. Ahogy azt a GamesRadar kiszúrta, Peggy Vrijens, aki Aloy motion capture munkájában segédkezett, egy videót posztolt az Instagramra, melyen Aloy egy mocap-ruhában látható. Vrijens ezután megosztott egy további posztot, amelyen Louis Van Beekkel látható. Történetesen ők ketten korábban már dolgoztak együtt a Horizon Tiltott Nyugaton. A közösségi médiás posztok miatt felmerült a feltételezés, hogy a Horizon Forbidden West DLC-hez készül a motion capture munka, bár ez még nem derült ki. Teljesen elképzelhető, hogy ők ketten egy másik projekten dolgoznak, bármennyire is valószínűtlennek tűnik ez.

Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Sony és a Guerrilla Games a Horizon Forbidden West népszerűségét DLC-vel akarná kihasználni. Elvégre pontosan ezt tették a Horizon Zero Dawnnal és annak Frozen Wilds DLC-jével is. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC-je körülbelül kilenc hónappal az eredeti játék után jelent meg, így érthető, hogy ha a Horizon Forbidden West is kap DLC-t, akkor könnyen lehet, hogy az év végi megjelenést célozzák meg.

Ha a Horizon Forbidden West DLC valóban megjelenik, érdekes lesz látni, hogy pontosan mit tartalmaz. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds-ban egy vadonatúj helyszínt fedezhettek fel a játékosok, és egy tartalmas új történeti szálat is kaptak a főküldetéshez. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds bővítményének történeti fejleményei nem voltak annyira következetesek a Forbidden Westben történtek megértéséhez, így lehetséges, hogy az új játékhoz készülő DLC is inkább mellékszál lesz, mint bármi más.

A pletykák szerint a Sony szeptemberben egy bemutatót tervez, ahol a különböző, fejlesztés alatt álló projektjeire, például a God of War Ragnarok-ra és a 2023-as megjelenésre kihegyezett játékokra világítanak rá. Ha ez a bemutató a pletykáknak megfelelően megvalósul, akkor nem lenne meglepő, ha a Horizon Forbidden West DLC is megjelenne, feltéve, hogy egyáltalán létezik. Egyelőre a franchise rajongói csak szoríthatnak, hogy igaz legyen a hír és meg kell még várniuk a hivatalos bejelentést, mielőtt reménykednének.

A Horizon Forbidden West már megjelent PS4-re és PS5-re, a játék tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love

Neked Ajánljuk