Újabb ikonikus franchise érkezhet a Fortnite szigetére – Leet – Leet.hu

Hamarabb elstartolhat a kollaboráció, mint gondoltuk.

Azt már viszonylag régóta tudjuk, hogy a Fortnite javában készíti elő a hamarosan elstartoló Dragon Ball kollaborációt. Arról is van információnk, hogy a Star Wars együttműködés sem állt le, még ebben a szezonban megérkezhet a Luke Skywalker outfit és NPC a szigetre. Úgy tűnik, hogy egy harmadik, szintén nagyon ismert franchise is beáll a sorba. Hétvégén az XboxEra Podcastben szinte tényként kezelték, hogy a The Last Of Us ismert karaktereivel bővítenék az Epic Games battle royale játékát.

Ezek után a leakerek sem maradhattak már csendben. Ahogy eddig is, úgy most is rendelkeztek már belsős információkkal, ám nem szeretik ezeket egyben ellőni. Shiina törte meg a jeget vasárnap délután, ráadásul több konkrétummal is jelentkezett.

Nézzük is, hogy mit lehet tudni a Fortnite x The Last of Us kollaborációról!

  • A jól ismert főszereplők saját skineket kapnak, így Ellie vagy épp Joel bőrébe is bújhatunk majd
  • A jelenlegi információk alapján szeptember környékén érkezhetnek meg ezek a kozmetikai tárgyak, így az sem lenne meglepő, ha a Battle Pass-ban is fontos szerepet kapnának
  • Szintén erre utalhat, hogy hónapok óta munkálkodik az Epic Games az együttműködésen, így nem csak egy egyszerű skincsomagra számíthatnak a rajongók

Úgy tűnik, hogy a Fortnite felhasználók izgalmas nyárra és őszre készülhetnek, továbbra sem tűnik úgy, hogy a fejlesztők visszavennének a tempóból.

Megéri?! – Ennyibe került ez a mozgó, életre kelt Grogu bábú

https://leet.hu/jbl-bt/

Neked Ajánljuk