Újabb akció indult a PlayStation Store-on, a PS Plus előfizetői duplán jól járnak vele – IGN Hungary

Hihetetlen fordulat: újabb akció indult a PlayStation Store-on! Cinizmust félretéve, ezúttal a Double Discount tért vissza, melynek lényege, hogy egy rakás játékos leértékelnek valamekkora százalékkal, de ha a PlayStation Plus előfizetője vagy, akkor kétszer ekkora kedvezménnyel vásárolhatod meg a kiszemelt digitális alkotást.

Alább kiszemeztem a kínálatból néhány érdekesebb játékot, a melléjük odafirkált ár a mezei felhasználók számára érvényes ajánlatot képviseli. Tehát ha rendelkezünk PS Plus előfizetéssel, akkor a zárójelben látható százalékot meg kell szorozni kettővel, úgy kapjuk meg a ránk érvényes kedvezményt. Az akció június 11-ig fog tartani.

 

A Double Discount persze nem az egyetlen akció, mely jelenleg elérhető a boltban. Holnapig még érvényes az Extended Play, melynek keretén belül alapjátékokhoz vehetünk plusz tartalmakat olcsóbban. A hét ajánlata a Nioh 2, melynek most sima és Digital Deluxe kiadása is olcsóbb, ez az ajánlat is holnapig érvényes. Mindezek mellett pedig 4.600 és 1.600 forint alatt is kínálnak játékokat, a változatosság kedvéért ezek az akciók is holnap fognak lejárni. És akkor még ott van a Days of Play is, bár az csak pár nap múlva fog elstartolni a PS Store-on.

Neked Ajánljuk