Új videó érkezett a Saints Row rebootjához, amely a világot és annak zsiványait mutatja be részletesen – IGN Hungary

Nagy sikernek örvend a Volition Deepl Silver által felkarolt sorozata, a Saints Row, amelyben egy őrült nyílt világban bandaháborúzhatunk agyament fegyverekkel és küldetések keretében. Az öt epizódot megért széria azonban elérkezett ahhoz a ponthoz, ahonnan már csak a remaster, a remake vagy a reboot lendíthette ki a sorozatot. A Gamescom nyitóestjén be is jelentették a rebootot, amelynek nem kis westernhangulata lesz, persze megtartva a bandaháborús alapfelállást. A bejelentő előzetes után két nappal pedig érkezett egy fejlesztői videó, amelyben a Volition szakemberei mutatják be részletesen a világot és a karaktereket. A felvétel alább megtekinthető.

Az egyszerűen csak Saints Row-ként emlegetett reboot kissé földhözragadtabb lesz, mint az eddigi epizódok, azonban ez nem jelenti azt, hogy az önreflexív humor és az adrenalinpumpáló fegyveres ámokfutásoknak vége. A helyszín a préri, pontosabban Santo Ileso poros “vadnyugati”, Las Vegashoz hasonló városa, ahol három eltérő bandába (Panteros, Marshall Corporation, Idols) tömörülhetünk, és négy fős csapatokat alkothatunk. A helyszín hatalmas és változatos, tehát nem egy kisvárosról van szó, a különböző kerületekben rengeteg tevékenység és rengetegféle helyszín vár ránk a kaszinóktól a rodeókon át a puccos negyedekig, na meg a pusztában is randalírozhatunk, ami persze másfajta játékstílust követel meg. Jó hír, hogy az új főhősök sokkal szerethetőbbek, azonosulhatóbbak lesznek, mint az előző részekben, a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a kidolgozásukra, és olyan filmek voltak az ihletforrások ehhez mint a John Wick, a Nyomd, bébi, nyomd és a Halálos iramban-széria.

 

A Saints Row 2022. február 25-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ha még többet, még részletesebben szeretnétek megtudni a játékról, akkor olvassátok el előzetesünket! Ja, és ne feledjük: a 3. rész felújított változata limitált ideig ingyen beszerezhető az Epic Games Store-ban!

Neked Ajánljuk