Új QLED televíziók a Samsungtól – Hír – Computerworld Online

Bemutatkozik Magyarországon a Samsung 2020-as tévéportfóliója, benne a legújabb QLED 8K tévék.

A legújabb 8K csúcsmodell, a Q950TS QLED 8K TV prémium 8K képminőséget hoz a felhasználók otthonába, Infinity Screen képernyője 99:1 képernyő-káva arányával egyedülálló felhasználói élményt biztosít. A 2020-as sorozat 8K és 4K QLED televíziói is olyan mesterséges intelligenciára épülő megoldásokkal érkeznek, mint a Direct Full Array megjelenítés, amely a háttérvilágítást a jeleneteknek megfelelően szabályozza, az Adaptív Kép, amely egyszerre optimalizálja a megjelenítést az egyes képekhez és a környezet fényviszonyaihoz vagy az AI Quantum processzor által biztosított deep learning technológián alapuló felskálázás, melynek révénl az alacsonyabb minőségű tartalmak is automatikusan 4K vagy 8K felbontásban jelennek meg. 

A Samsung ebben az évben kiemelt figyelmet fordított csúcskészülékeinek hangzására, hiszen a kiváló képi megjelenítés mellett ez legalább olyan fontos a magával ragadó élményekhez. A Q-Symphony technológiával a Samsung QLED tévéi és új hangprojektorai együtt biztosítanak kiemelkedő térhangzást.


Hirdetés


Hirdetés

Az Object Tracking Sound+ (OTS+) a képernyőn látható mozgás elemzésével és térbeli lekövetésével dinamikusan hozza létre a hanghatásokat a TV készülékekbe épített többsávos hangrendszereknek köszönhetően, így teljesen valósághű hangot társít a látványos képek mellé. Az Active Voice Amplifier (AVA) a környezeti zajokra reagálva állítja be a hangot, így a felhasználók garantáltan nem maradnak le a fontos pillanatokról. 

Neked Ajánljuk