Új pálya, új mechanikák és a Battle Pass! – Minden amit tudni érdemes a Fortnite Chapter 3-ról – Esport1

Grandiózus lezárással érkezett meg a Chapter 3, az Epic pedig egy videóban összeszedte az újdonságok nagy részét nekünk!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B League of Legends

K&H MN3B League of Legends


Ahogy azt már egy hete tudhattuk a visszaszámlálónak köszönhetően, tegnap este véget ért a Fortnite második fejezete, ma reggel pedig útjára indult a Chapter 3! Ha valaki véletlen lemaradt volna, vagy már nem követi úgy a Fortnite eseményeit, annak íme videón a teljes event, ami elég epikusra sikerült főleg Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével!

Ahogy láthattátok a nagy csata végén a sziget gyakorlatilag a feje tetejére állt, így ahogy az várható volt egy relatíve új pályával kezdődhet a Chapter 3. Emellett viszont megérkezett az új Battle Pass is, méghozzá egy pókember skinnel és rengeteg más érdekességgel. Végül, de nem utolsó sorban érkezett pár új mechanika is, mint például az élethű fakivágás, ami mostantól rendes fizikát kapott. Emellett megérkezett a más Battle Royale-okból jól ismert csúszás, pókháló kilövés és még “sátrak” lerakása is, ahol nem csak gyógyulhatunk, de még fegyvereinket is elrakhatjuk máskorra.

Nem is húznám viszont tovább a szót, az alábbi videóban mindent láthattok gyakorlatban, jó szórakozást az új fejezet első szezonjához!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked Ajánljuk