Tovább csúszik az egyik legjobban várt PS5-játék megjelenése – Liner.hu

A Square Enix megerősítette, hogy a két éve beharangozott Forspoken akció-RPG megjelenése bő öt hónappal késik.

A PS5-re és PC-re érkező Forspoken lenyűgöző látványvilágának és gyönyörűen animált akció-RPG játékmenetének köszönheti, hogy rövid idő alatt a rajongók kedvencévé vált, bár némi gameplayen és traileren kívül nem sok mindent láthattunk róla.

Már korábban is pletykálták, hogy a fejlesztők nem tudnak időben elkészülni a játékkal, a kiadó azonban csak hétfőn állt elő közleményével, melyben bejelentették, igazak a híresztelések, a game-en még van mit csiszolni, ezért elhalasztják a piacra dobását.

A játéknak ezekben a hónapokban kellett volna megjelennie, végül október 11-re csúsztatták a debütálását, amivel minden bizonnyal még jól is járhatnak, hiszen úgy tűnik, a Square Enixnél okulhattak az EA és a CD Projekt Red hibáiból, akik a Battlefield 2042-t és a Cyberpunk 2077-et is félkész állapotban hozták forgalomba.

A közleményből megtudhattuk, a kiadó számára rendkívül fontos, hogy a Forspoken jól sikerüljön, és olyan élményt nyújtson, amihez a gamerek és a rajongók még évekig vissza akarnak majd térni.

A megjelenési dátum elhalasztása lehetővé teszi, hogy a Forspoken fejlesztőcsapatának több ideje maradjon a game finomhangolására, így nagyobb esély lesz arra, hogy teljes mértékben megmutassák a benne rejlő lehetőségeket – írták.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Neked Ajánljuk