Tech: Óriásplakát hirdeti a Cyberpunk 2077 érkezését Budapesten – hvg.hu

Egyre biztosabb, hogy a CD Projekt RED nagyszabású szerepjátéka megjelenik december 10-én. Ezt most már plakátok is igazolni látszanak, melyekből Budapestre is jutott legalább egy.

A Cyberpunk 2077 december 10-i érkezését hirdeti egy nagyobb plakát Óbudán, a Kolosy tér közelében – jelentette kollégánk. A Cyberpunk a lengyel CD Projekt RED munkája, mely a stúdióhoz köthető Witcher-alkotásokhoz hasonlóan elsősorban a szerepjátékok kedvelőit célozza.

A PC-re, Xboxra és PlayStationre egyaránt készülő program eredetileg idén áprilisban jelent volna meg, de a készítők előbb szeptemberre, majd november közepére tették át a debütálást. Később ez az időpont sem volt tartható, ezért újabb halasztás mellett döntöttek. Az aktuális megjelenési dátum 2020. december 10.

A játékban komoly szerephez jut a kiberpunkos világban hitelesen mozgó Keanu Reeves is. A felhasználók elsődleges feladata, hogy a testmódosítások révén legyőzhetetlen harcost faragjanak magukból, és szembenézzenek a játékbéli megalopolisz, Night City kihívásaival.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk