Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója – Gamekapocs

Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.

A Bloomberg mindig jól értesült újságírója, Jason Schreier szerint a Sony is elszánta magát végre, és összerakja a Game Pass PlayStation-változatát. A PlayStation 4-re és PlayStation 5-re szánt szolgáltatás egyelőre a Spartacus kódnevet viseli, és várhatóan jövő tavasszal fog elrajtolni.

A Spartacus magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is; úgy tudni, a Sony a PlayStation Now elnevezést elengedi, és csak a PlayStation Plus márkát viszi tovább. A tervek alapján az előfizetési szintünktől függ, hogy minek örülhetünk majd: az alapcsomag a jelenlegi PlayStation Plus ajánlatának feleltethető meg, a közepes szint számos PS4-es (és később PS5-ös) játékhoz enged hozzáférést, míg a legizmosabb csomag bővített demókat, streamelhető játékokat és egy nagy adag klasszikus címet ígér pluszban a PS1, a PS2, a PS3 és a PSP korszakából – a PlayStation Vita nem véletlenül hiányzik, itt valószínűleg az érintőképernyős irányítás kavar be a kompatibilitásba.

Neked Ajánljuk