Szivárognak a CoD 2024 pályái a Warzone Mobile alfa verziójából – Leet – Leet.hu

Tucatszámra kerültek ki képek olyan mapokról, amik már a Modern Warfare II-ből és a két év múlva esedékes új játékból származhatnak.

A szivárogtatás nem szokatlan dolog a Call of Duty világában, mégis különlegesnek számít ez a hétvége, amikor egyetlen alfatesztelő sorozatban kezdte el megosztani az újonnan készülő játékok pályáit, és ezek bizony elárulnak néhány részletet a történetről is.

Forrás: Global-Esports.news

RealiityUK a Twitteren tette közzé a Call of Duty: Warzone Mobile alfa verziójáról készült screenshot-okat. Az egyelőre csak limitált számú tesztelőnek elérhető játékban egy sor olyan mapot talált, amelyek részben az idei évre várt Modern Warfare II-ből származhatnak. Állítását a Grand Prix nevű pálya fotójával igazolta, lévén ennek létezését egy korábbi sajtóeseményen maguk az alkotók is megerősítették.

Még érdekesebbek ugyanakkor azok a képek, amelyek a Call of Duty egyelőre cím nélküli, 2024-ben megjelenő részéről árulkodnak.

Az új epizódot a Black Ops-t is jegyző Treyarch készíti, és a Stealth című pálya fotóján látható Lockheed F-117 Nighthawk lopakodó alapján arra következtet a Comic Book, hogy történelmi fikciós darab lesz, némi futurisztikus beütéssel.

Image

Forrás: @RealiityUK / Twitter

Ha a Lockheed-ból indulunk ki, igazuk lehet, hiszen a gépet a ’80-as évek elején állította hadrendbe az USA védelmi minisztériuma, de csak 2008-ban vonták ki a szolgálatból, szóval messze nem biztos, hogy több évtizedet fogunk visszautazni az időben. Persze ezen a ponton simán belefér, hogy a készítők csak inspirációt merítettek a vadászrepülőből és a dizájnt egy fiktív jármű tervezéséhez használták, ami jópofa kikacsintás lenne a lopakodók rajongói felé, hiszen

a Nighthawk titokban zajló fejlesztése során rengeteg találgatás jelent meg egy „F–19 Flying Frisbee” névű – nyilván soha el nem készült – katonai gépről.

A Lockheed gépét a BobNetworkTroll nevű twitterező azonosította, de mérget egyelőre senki sem venne rá, hogy a fotók tényleg eredetiek (igaz, az MWII-ből származók hitelességét más oldalak szintén megerősítették), de még ha azok is, érdemes leszögezni, hogy a végeredmény merőben eltérő lehet.

Ja, és az megvan, hogy Roze 3.0 alig látszik a félhomályban? Íme az új halálos skin a Warzone negyedik szezonjából:

Tényleg megérkezett Roze 3.0 a Warzone szigetre – Pay to Win lett az új skin csomag?

https://leet.hu/shop/newmerch/

Neked Ajánljuk