Szinte minden kiszivárgott: új telefonokat, órát, fülest mutat be a Samsung – videók – hvg.hu

Az ismert kiszivárogtató 3D rendereléseken mutatja meg, mire számíthatunk az augusztusi Samsung-eseményen.

A dátum immár hivatalos: a szokásos augusztusi Samsung Galaxy Unpacked eseményre a vártnál picit később, augusztus 11-én kerül sor (és a gyártó YouTube csatornáján élőben követhető, itteni idő szerint délután 4 órakor), ezúttal azonban Galaxy Note-szériás telefonok nélkül. Lesz viszont sok egyéb más:

összehajtható telefonok, okosórák, fülesek, szóval nem tétlenkedett a gyártó.

Az ismert kiszivárogtató, Evan Blass, alias @evleaks rövid 3D-s renderelésekkel mutatja be, milyen eszközökre számíthatunk augusztusban.

Mindenekelőtt jönnek az újgenerációs összehajtható telefonok (és várhatóan nem lesznek drágábbak az elődöknél), a Galaxy Z Fold3 és a Galaxy Z Flip3. Az előbbiről ezt a linket követve olvashat információkat, ha viszont az utóbbira kíváncsiak, akkor ide kattintson.

Először fog meghajtani WearOS Samsung-okosórát: az első delikvensek a Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Active modellek lesznek. Jó hírt és rosszat is kaptunk ezekről az órákról.

Új Samsung-füles is érkezik: a Galaxy Buds 2-nél lesznek új színváltozatok, de ami ennél jóval fontosabb: várhatóan aktív zajszűrést is kínál majd.

Ha máskor is tudni szeretne a Samsung újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk