Subsonic Superdrive GS850-X: belépő a kormányzásba – PROHARDVER! Életmód teszt – PROHARDVER!

Hirdetés

Subsonic Superdrive GS850-X

A globális gamer iparág évről-évre bővül, és az előrejelzések szerint idén az éves eladások összege elérheti a 235 milliárd dollárt. Folyamatosan nő a játékosok száma, így nem csoda, hogy számos cég kifejezetten őket célozza meg termékeivel és szolgáltatásaival. Közéjük tartozik a francia Subsonic is, amelynek kínálatában megtalálhatóak a különféle gamer kiegészítők is.

Superdrive GS850-X
Superdrive GS850-X Drive Pro Sport

Többek között a kormányokra is figyelmet fordít a vállalat, amelyek már Magyarországon is elérhetőek. A Subsonic egyes termékeit külön márkanév alatt forgalmazza, a kormányok a Superdrive albrandjükhöz tartoznak, ezért ezek az eszközök Subsonic vagy Superdrive néven is felbukkannak a boltokban. Hozzánk is eljutott egy példány, a Superdrive GS850-X Drive Pro Sport, amelynek az ára ebben a termékkategóriában viszonylag alacsonynak számít. Megnéztük, hogy mit tud, mennyire kényelmes használni, kinél válhat be.

Mi van a dobozban?

A GS850-X egy teljes szett konzolokhoz, dobozában a kormány mellett megtalálható egy kuplongot, féket és gázpedált is tartalmazó egység, valamint egy külön sebességváltó is, mindkettő kábelen keresztül csatlakoztatható a kormánykerékhez. A kifejezetten tetszetős kialakítású sebességváltó 5+1 fokozatú, azaz tartalmaz hátramenetet is, és szorítóval az asztallapra rögzíthető, ezt követően a stabilitása rendben van.

A kormány hátulján vannak a csatlakozók.A kormány hátulján vannak a csatlakozók. A kormány hátulján vannak a csatlakozók [+]

A pedálokat tartalmazó lap mérete megfelelő, viszont nagyon könnyen csúszkál, emiatt valamivel muszáj kitámasztani használat közben. A kormánykeréken találhatóak tapadókorongok, azonban ezek nem sokat érnek, egy-két hevesebb mozdulat után már elszabadul az eszköz. Viszont szerencsére itt is használhatóak csavaros szorítók, amit mellékelnek a csomagban, és amelyekkel teljesen stabilan hozzáerősíthető az asztalhoz.


[+]

A kormányon megtalálható a kontrollerekről ismerős négy-négy irány és funkciógomb, valamint 6 darab extra gomb, amelyekhez természetesen az egyes játékokban különféle parancsok rendelhetőek hozzá. Emellett található a kerék alsó részén négy vezérlőgomb is, amelyek segítségével módosíthatóak az beállítások, például az érzékenység, viszont a share view gomb nekünk nem működött. A kerék mögött megtalálható két fül, amelyek szintén használhatóak sebességváltóként, tehát ha valaki nem szeretné a botváltót használni, akkor sem kell feltétlenül az automata opciót választania. A kormány készülékházának hátulján találhatóak a csatlakozók (egy-egy port a pedálnak és a sebváltónak, 3,5 mm-fülhallgató-csatlakozó, USB 2.0 a kontrollernek), amelyek könnyen elérhetőek.

[+]

Főbb paraméterek
Subsonic Superdrive GS850-X Drive Pro Sport szett
Tartozékok Kormánykerék, pedálok, sebességváltó
Kormány forgásszöge 270 fok
Kormány átmérője 28 centiméter
Érzékenység 4 fokozat
Force feedback (erővisszacsatolás) nincs
Vibrációs motorok 2 db
Programozható gombok 6 db
Bajuszkapcsolók (szekvenciális váltó) 2 db
USB kábel hossza 200 cm
Kormány tömege 2550 gramm
Csatlakozók USB (konzol kotrollerhez), 3,5 mm-es hangkimenet
Kompatibilitás Xbox X, S, One, Playstation 4
Gyártó honlapja www.subsonic.com
Termék honlapja Superdrive GS850-X
Fogyasztói ár kb. 68 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Neked Ajánljuk