[SDGC2019] Többek között Thort is láthatjuk akcióban a Marvel’s Avengers kiszivárgott videóin – IGN Hungary

Az idei Comic Conon egy meglehetősen hosszú programot szenteltek a Marvel’s Avengersnek, amelyen számtalan in-game jelenetet is levetítettek a helyszínen levőknek. Bár ezt az anyagot a Square Enix egyelőre nem hozta nyilvánosságra, természetesen ezúttal is akadtak olyanok, akik a becsempészett mobiljaik segítségével rögzítették a látottakat, mert bár sok cég nem vesz róla tudomást, ez már bizony a 21. század. Ráadásul érdemes hozzáfűzni, hogy a látottak alapján semmi oka nincs aggódni sem a kiadónak, sem a fejlesztőknek, hiszen a Marvel’s Avengers igen jól fest, ráadásul úgy tűnik, hogy ha a filmvásznakról ismert arcokkal nem is szolgál, azért a hősök ereje igencsak ott lesz.

Egyelőre két videó került nyilvánosságra, az egyiken csak Thort láthatjuk akció közben (hősünk a Mjölnirrel alaposan rendet rak a rossz fiúk között), a másikon a villámistenség mellé azonban még csatlakozik Iron Man és Hulk is. Mondanunk sem kell, a mozgóképre valószínűleg gyorsan lecsap majd a kiadó, szóval érdemes sietni a megtekintésükkel – erre a hír alatt van lehetőség. Az animációk pazarak (egyöntetű kedvencünk az lett, amikor Thor egy csapására az egyik őr gyakorlatilag több tíz métert repül magatehetetlenül), a látványvilág korrekt és így első blikkre a hangulattal sincs gond. Reméljük, a végeredményben nem fogunk csalódni és a Marvel’s Avengers fejlesztőit ismerve azért szintén van némi remény. A kiadó megígérte, hogy a Gamesconra egy héttel hosszabb anyagot is nyilvánosságra hoz majd, addig be kell érjük ezekkel.

Thor akcióban:

Többek között Iron Man és Hulk is beszáll a zúzásba:

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-án kerül majd az üzletek polcaira PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamint Google Stadia-ra is.

Neked Ajánljuk