Rekordot döntött a FIFA 23, a tavalyi epizódot már most sikerült leköröznie – Game Channel

Úgy tűnik, hogy a virtuális focilabdázás még mindig képes tömegeket megmozgatni, a legfrissebb FIFA-epizód, a FIFA 23 nemrégiben jelent meg, de már most rekordokat döntöget az utolsó Electronic Arts által készített FIFA-rész.


Lehet poénkodni azon, hogy “új év, új FIFA”, viszont úgy tűnik, hogy a számok nem a károgókat igazolják. Az EA állítása szerint a megjelenés első hetében több mint 10,3 millió játékos próbálta ki a FIFA 23-at, amivel nemcsak a FIFA 22 szintén erős, 9,1 milliós eredményét pipálta le, de egyben a sorozat történelmének legjobb nyitását is sikerült összehozni.

Egyrészt az olyan húzónevek, mint a Ted Lasso és az AFC Richmond csapata minden bizonnyal hozzájárultak a sikerhez, emellett azt is érdemes hozzátenni, hogy az EA Play és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői 10 órán át ingyen kipróbálhatják a játékot, az EA pedig szemfüles módon őket is hozzászámolta a játékosbázishoz.

Akárhogy is, a FIFA 23 az utolsó focis játék, ami használhatja a szervezet nevét, jövőre már EA Sports FC néven érkezik az EA következő focis programja, a FIFA pedig más fejlesztőkkel karöltve fogja leszállítani a soron következő epizódot. Amennyiben bővebben érdekel titeket a véleményünk a játékról, melegen ajánljuk a FIFA 23-as tesztünket.

Nézd nagyban ezt a videót!

Neked Ajánljuk