Phil Spencer magabiztos abban, hogy PlayStationös kiadások nélkül is visszatermelik a Bethesdára költött pénzt – Game Channel

Phil Spencer, az Xbox divízió atyja egy egészen masszív interjút adott a Bethesdás és ZeniMaxos felvásárlással kapcsolatosan, amiből kiderül egy-két olyan információ is, aminek a retro rajongók fognak nagyon örülni.


Phil Spencer elmondta, hogy roppant magabiztos azzal kapcsolatban, hogy nem kell multiplatformmá tenniük a jövőbeni Bethesda játékokat ahhoz, hogy visszahozzák az akvizícióra elköltött 7,5 milliárd dollárt. Magyarán tehát Spencer azt mondja, hogy úgy is kaszálni tudnának mondjuk a The Elder Scrolls VI-tal, hogy nem adják ki azt PlayStation-konzolokra. Ez persze még nem erősíti meg hivatalosan, hogy nem jön PS5-re az új The Elder Scrolls-etap.

Másfelől pedig az interjú egy pontján elhintette emberünk, hogy tisztában van vele, hogy a közönség nagyon szeretne egy új Banjo-Kazooie-t, egy új Blinx-epizódot, vagy egy új Crimson Skies-t, hiszen tele van az email fiókja ezekhez kapcsolódó kérelemlevelekkel. Nem ígért semmit, hogy lesz-e ezekhez folytatás a jövőben, de valljuk be: elférne a polcon egy új Blinx, netán egy friss Conker-cím.

Neked Ajánljuk