Pathfinder: Wrath of the Righteous – megvan a konzolos megjelenési dátum – Gamekapocs

A Owlcat Games konzolokra is továbbviszi a második Pathfinder-játéka démonok elleni hadjárat. Amellett, hogy a Wrath of the Righteous új platformokra látogat, a harmadik nagy DLC is közeleg.

Az Owlcat Games a 2018-as Pathfinder: Kingmaker után újabb felkérést kapott a népszerű szerepjáték-rendszer kiadójától. A Pathfinder: Wrath of the Righteousben tavaly kóstolhattunk bele a Mendev birodalmát fenyegető démoninvázióba, azóta pedig már két nagyobb DLC is megörvendeztette a PC-s közönséget.

Szeptembertől azonban már konzolosok is részt vehetnek a pokoli erők elleni kereszteshadjáratban: napra pontosan szeptember 29-én érkezik a szerepjáték Xbox One-ra és PlayStation 4-re (a modernebb konzolokon természetesen játszható lesz visszafelé kompatibilitással), míg Nintendo Switchen egy felhős változat válik elérhetővé. Konzolon egyből az Enhanced Edition lesz az alapváltozat, de ezt aznap a PC-s játékosok is meg fogják kapni ingyen.

Ám még az új portok startja előtt, augusztus 11-én a harmadik prémium DLC is megérkezik a The Treasure of the Midnight Isles képében. Egy feltérképezetlen szigetcsoportot biztosít ez a kiegészítő, amit a fő kampány részeként vagy egy önálló roguelike játékmódban is felfedezhetünk. Elveszett kincsek, kimondhatatlan rettenetek, hihetetlen varázsfegyverek várják a bátor kalandorokat, akik hajlandóak tengerre szállni elátkozott bárkájukon.

Neked Ajánljuk