Okostelefont vennél karácsonyra? Ezekből a modellekből válogathatsz – Portfolio

Jön a karácsonyi vásárlási szezon, a fogyasztói elektronikai cikkek, köztük az okostelefonok legnagyobb forgalmú időszaka. Bár a koronavírus-járvány visszavetette tavasszal az értékesítéseket és a beszállítói láncok akadozása miatt a gyártás sem ment mindenhol zavartalanul, az ünnepi vásárlási rohamra az összes nagyobb gyártó előrukkolt új csúcsmodellel. Összeszedtük a legnagyobb gyártók legújabb készülékeit és megnéztük, hogy honnan várhatunk még bejelentéseket.

Apple

Az Apple 4 új okostelefonnal készül a karácsonyi szezonra, kettő már a héten az üzletekbe került, kettő (a legkisebb és a legnagyobb modell) azonban csak novembertől lesz megvásárolható.

  • Az iPhone 12 Mini egy teljesen új termék, ez a legolcsóbb modell, de nem azt az „alsó kategóriát” képviseli, mint a tavasszal bemutatott iPhone SE, hanem ugyanazt tudja, mint az eggyel drágább telefon, az iPhone 12, csak a kisebb kijelző az újdonság. Mindössze 5,4 colos kijelzőt kapott, ezzel a mérete az iPhone SE és az iPhone 12 közé esik.
  • Az iPhone 11 közvetlen utódja az iPhone 12, ami már péntektől megvásárolható.
  • Az iPhone 12 Pro 6,1 colos kijelzővel jön, ami valamivel nagyobb, mint a tavalyi iPhone 11 Pro, ami 5,8 colos kijelzővel kerül a vásárlókhoz.
  • A legnagyobb telefon, az iPhone 12 Pro Max 6,7 colos kijelzőt kapott, ezzel a valaha volt legnagyobb iPhone lett.
Az iPhone 12 Pro, forrás: Apple

Mindegyik telefon már 5G-képes és megkapják a legújabb az A14 Bionikus chipet, valamint javult a kamera is, a Pro és a Pro Max például 3 kamerát kapott.

A cikkünk tartalmából

  • Jön a karácsonyi vásárlási szezon, ami a legnagyobb forgalmú időszak a telefongyártók számára.
  • Idén a koronavírus visszavetette kissé a piacot, de az ünnepekre új modelleket mutattak be a legnagyobb gyártók.
  • Megnéztük, hogy milyen telefonnal készül az ünnepi rohamra az Apple, a Samsung, a Huawei, vagy akár a Nokia.
Neked Ajánljuk