Miért változunk kreténné, ahogy a pulthoz érünk? – Index.hu

Így idegeskedik Lovász a volánnál: 

 

Lovász és Márkó mindketten utálják a motorosokat is,

Barna pedig persze motorozik, ezért megegyeztünk, hogy biztosan gyűlölködtünk már egymásra az utakon. Ha már közlekedési etikett, Márkó elmesélt egy történetet, amikor éppen egy buszmegállóban olvasva a csukódó troli ajtajából valaki leköpte. Lovásznak a köpködésről is megvan a véleménye, és ezekben a napokban attól volt síkideg, hogy miért köpködnek összevissza a focisták a pályán. Azt mondjuk meg tudja érteni, aki játék előtt köp egyet, hogy a „sportnyálnak” csináljon helyet a szájában.

Lovászt az idegesíti fel a legjobban, hogy miért válik minden ember hirtelen szerencsétlenné, ahogy a sorban odaér a pulthoz.

Bankban, benzinkúton, postán stb. Ilyenkor persze senki se találja a pénztárcáját, áfás számlát fog kérni, és még kettőt a csokis fánkból. Ilyenkor mindenki elfelejti, hogyan kell feltenni a kávéspohárra a műanyag tetőt. Lovász legszívesebben megmutatná az egész sornak, hogy ő tíz másodperc alatt végezni tud. Ennek feltétele előre elővenni a bankkártyát, kiszámolni a készpénzt. Idegesek vagyunk azoktól a vásárlóktól is, akik agresszíven helyezik le az elválasztót a bevásárlószalagra, nehogy véletlenül átkerüljön hozzájuk az egyik joghurtunk.

Márkó azon húzza fel magát, amikor influenszerek fotókra írnak motivációs szövegeket, tele helyesírási hibával.

Ha már ők azok, akiktől életmódvezetési tanácsokat kellene elfogadnunk, legalább legyenek képesek helyesen leírni az adott intelmet. Lovász azt mesélte, ő rendszerint olyan oldalakat lát, amik nőknek adnak párkapcsolati tanácsokat. De megvan ennek a férfiaknak szóló műfaja is, ezek általában a gyúrásról, a sikerről szólnak. Nem szabad bedőlni ezeknek az önjelölt internetes pszichológusoknak. Márkó ezen a héten az ilyen online coachokról csinált videót az Instagramján.

Mindhármunkon számon szokták kérni, ha nem mosolygunk.

Kommentekben, ismerősöktől, barátoktól rendszeresen megkapjuk, hogy „mi a baj?”. Legyen megengedve mindenkinek, hogy ha akar, mosolyogjon, ha nem akar, ne mosolyogjon. Lovász szerint egyedül az öregedés miatt fontos, hogy az ember ne ráncolja az arcát, mivel hosszú távon megbuldogosodik a fej, a száj pedig lekonyul. Mint Harrach Péternek. Úgyhogy teljen mosolyogva a nyár, mi pedig ezzel az epizóddal elköszönünk. Egy rövid nyári szünetre megy a Márkó és Barna Síkideg, de addig se felejtsétek el nekünk megírni, hogy ti mitől vagytok síkidegek. Szeptemberben találkozunk!

Neked Ajánljuk