Megjött a Dota Underlords első Battle Pass-e, ami ráadásul teljesen ingyenes – Game Channel

A Dota Underlords köszöni szépen, halad előre az auto chess játékok mezsgyéjén, az első komolyabb újítás már be is robogott a Battle Pass képében, ami egyelőre prototípusként van jelen.

A Proto Pass névre hallgató bérlet ugyanis elérhető mindenkinek, aki nyúzza javában a bétát, de miben is különbözik ez egy hagyományos, az iparban már megszokott Battle Passtől? Nos, élből tesztjelleggel van jelen, amiből fakadóan ingyenesen elérhető, viszont természetesen különféle jutalmak járnak a szintlépésekért.

Napi és heti kihívások formájában pörgethetjük meg a Proto Pass szintünket, újfajta táblastílusokat oldhatunk fel, a győzelmi szériához és az újjáéledéshez is egyedi effektet rendelhetünk, nyereség esetén tüzijáték, zászlók, és megannyi más érdekesség vár kioldásra.

Bár a Mobilgamer magazin srácai természetesen telefonon tesztelték a Dota Underlordsot, a mobilos kiadás szinte semmiben nem különbözik a PC-s, Linuxos és Mac-es variánstól, így érdemes lehet elolvasni a kapcsolódó tesztet kedvcsináló gyanánt.

Neked Ajánljuk