Megjelenési dátumot kapott a Steelrising | Hírblock – Game Channel

A Nacon bejelentette, hogy rendkívül ígéretes, fiktív középkori játékuk, a Steelrising digitális kiadásai már előrendelhetők, ezzel együtt pedig megérkeztek az előrendelői extra csomagok is, valamint megjelenési dátummal is ellátták a játékot.


A Steelrising a tervek szerint 2022. szeptember 8-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox SX-re, a most felfedett előrendelői ajándék pedig nem más mint egy Marie-Antoinette alternatív skin csomag Aegis részére, ezen túlmenően pedig a 2022. augusztus 25-én induló bétához is hozzáférést kapnak, akik már most bizalmat fektetnek a szoftverbe.

A játék kap egy úgynevezett Bastille Edition-t is – ez szintén előrendelhető – , amely tartalmazza a Cagliostro’s Secrets DLC-t is, aminek megjelenése november elejére várható. Ez a kiegészítő egy érdekes témát boncolgat majd, amely végső soron a király által rejtegetett titkok megfejtésére fókuszál.

A Steelrising a történelem egy alternatív változatát mutatja majd be: mi lenne, ha XVI. Lajos király olyan robotsereget épített volna, amely képes elfojtani a felkelést? Ez az óriási és kegyetlen hadsereg senkit sem kímél, és eltiporja a lázadókat. Ha te is felvennéd a mechanikus ellenfelekkel a harcot, nincs más teendőd mint előrendelni a játékot, és várni a megjelenést.

Addig is, itt egy kis story trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!

Neked Ajánljuk