Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról – Telefonguru

Több Pixel Watch részlet és kép is napvilágot látott az Amazon idő előtti oldal aktiválása jóvoltából, amelyet azóta eltávolítottak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Amint a 9to5Google beszámolt róla, Steve H.McFly és a SmartDroid gyorsan észrevették az újdonságot, és mentettek néhány promóciós képet, mielőtt eltávolították volna.

A mai kiszivárogtatás felfedte az összes részletet, amit csak tudni kell és Pixel Watchról, valamint néhány egyéb apróságot, például a Fitbit integrációt. Ahogy a hivatalos képek is mutatják, a Pixel Watch kör alakú számlappal és kupolás kialakítással rendelkezik. A kijelző a szélek fölé görbül. Újrahasznosított rozsdamentes acélból készült, és forgó koronával rendelkezik.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

Kiderült, hogy négy különböző szíj lesz: fekete, szürke, törtfehér és világoszöld szilikon szíj; szőtt szövet stílus narancssárga, zöld és fekete árnyalatokban; és két különböző bőrszíj opció, köztük egy stílus fekete és zöld színben, egy pedig fekete, szürke és narancssárga színekben.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

A galéria soha nem látott óralapokat is tartalmaz, köztük egyet, amely csak szavakkal mutatja az időt, és egy másikat, amely fekvő grafikát tartalmaz.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

Ezen kívül láthatunk néhány olyan funkciót, amelyeket a Fitbit leányvállalata ihletett, mint például az EKG-támogatás. A képeken egy segélyhívó felület és a Fast Pair is látható a hordható készülék beállításához.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

A Pixel Watch Amazon oldala megerősített néhány korábbi pletykát is, mint például az 50 méterig terjedő vízállóság, a karcálló Corning Gorilla Glass üvegvédelem, az alvásfigyelés és a Pixel Buds gyors párosítása. Az órában lesz egy vészhelyzeti mód is, amely figyelmezteti a kiválasztott kapcsolatokat. A Pixel Watch vásárlói hat hónapig ingyenesen élvezhetik a Fitbit Premium szolgáltatást.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

A Google először a májusi I/O konferencián mutatta be a Pixel Watch előzetesét. A hordhatót az teszi izgalmassá, hogy ez lesz az első óra egy olyan cégtől, amely évek óta fejleszt szoftvereket az órákhoz. Ez a jelenlegi legjobb okosórák félelmetes versenytársává teheti.

Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

A kiszivárogtatott adatok szerint az óra 349 dollárról indul, ami drágábbá tenné, mint a Samsung Galaxy Watch 5, de megfizethetőbb lenne, mint az Apple Watch Series 8.

A Pixel Watch állítólag egy processzort és egy társprocesszort tartalmaz a motorháztető alatt, amelyekhez 1,5 GB RAM és 32 GB tárhely társul, emellett egész napos üzemidőt is ígér.

A Pixel Watch teljes egészében október 6-án fog megjelenni, és egy friss pletyka szerint a Pixel 7 Pro előrendelése esetén ingyen adják.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Neked Ajánljuk