Megérkezett az online multi a The Quarrybe – PlayDome online magazin

Játék

The Quarry

A horror kalandjáték legújabb frissítésével együtt a ’80-as éveket idéző ruhákat tartalmazó DLC is érkezett.

2022.07.10. 00:14 | GeryG | kategória: Játék

A nyár egyik jó kis horror kalandját a Supermassive Games szállította néhány héttel ezelőtt. A The Quarry a stúdiótól megszokott minőséget és stílust képviselte, vagyis kaptunk egy picit lassan beinduló, de aztán eléggé felpörgő jumpscare horrort néhány tinivel és természetfeletti jelenségekkel.

A játékból a megjelenéskor még hiányzott egy korábban beharangozott játékmód, méghozzá az online kooperatív multiplayer opció. Ez a Wolf Pack címet viseli és a host hét barátját hívhatja meg online. A játékot a host irányítja, míg a többiek figyelik az eseményeket. Amikor döntési helyzet adódik, mindenki szavazhat, majd a játék a legtöbb szavazatot kapott opció szerint halad tovább.

Cikkajánló

The Quarry teszt – Slasher-horror egyveleg

Egy evőkanál Péntek 13, egy csipetnyi Rémálom az Elm utcában, meghintve némi Halálos kitérővel.
» Olvasd el!

A frissítéssel együtt megérkezett egy DLC is, amely külön is megvásárolható. Ebben a ’80-as éveket idéző ruhákat kapnak a játék szereplői. Emellett helyet kapott benne a Gorefest mód, amely a lehető legdurvább és legvéresebb formáját mutatja meg a játéknak a mozizós módban (amikor nem játszol, csak végignézed a játékot).

Ehhez kapcsolódik a Horror History Visual Filter csomag is, amely a grafikát alakítja át picit néhány effekttel, amelytől például olyanná válik a kép, mintha egy régi VHS-horrort néznénk. A DLC-vel a death rewind opcióhoz is azonnali hozzáférést kapunk, ami normál esetben csak az első végigjátszás után aktiválódna. ■

The Quarry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Quarry

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló

Neked Ajánljuk