Legalább kilenc új Macet tesztel az Apple, négy különböző M2 chipváltozattal – Liner.hu

A cupertinói óriáscégnél állítólag javában zajlanak a következő generációs lapkakészlethez köthető fejlesztések és tesztelések.

Az Apple a standard M2 chipekkel ellátott készülékeken kívül olyan eszközök létrehozásán is dolgozik, amelyek M2 Pro, M2 Max, illetve M2 Ultra chipekkel működhetnek majd – számolt be fejlesztői forrásokra hivatkozva a Bloomberg.

Ha hihetünk a magukat bennfentes iparági szivárogtatóknak megnevező forrásoknak, akkor az Apple egy M2-vel felszerelt MacBook Airt, egy M2 és M2 Pro chippel érkező Mac minit, illetve egy belépőszintű, M2 lapkával ellátott 13 hüvelykes MacBook Prót dobhat piacra a közeljövőben.

Ezenkívül dolgoznak egy M2 Pro és M2 Max chippel felturbózott, 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellsorozaton, egy új Mac Prón, egy M2 Max chippel felerősített Mac minin, valamint elképzelhető, hogy a nemrégiben kiadott Mac Studiót is M2-vel frissíthetik majd.

A hírportál szerint jelenleg az úgynevezett belső tesztelési folyamatok zajlanak, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a cég életében, hiszen ezen procedúrák során kiderülhet, alkalmasak-e a készülékek a mindennapi használatra.

Korábbi pletykák alapján megtudhattuk, 2022-ben főként a felújított 13 hüvelykes MacBook Air és MacBook Pro laptopok, illetve a szintén ráncfelvarráson átesett Mac mini megjelenésére számíthatunk, év közepén pedig két eltérő konfigurációjú Mac komputer is felbukkanhat a piacon, amelyek minden bizonnyal a júniusban megrendezésre kerülő WWDC konferencián mutatkozhatnak be.

Neked Ajánljuk