Közkívánatra visszakerültek a Battlefield 2042-be a klasszikus játékmódok – Liner.hu

Visszatért a népszerű és ikonikus Rush a negatív véleménycunamik kereszttüzében táncoló multiplayer FPS játékmódjai közé.

A Battlefield 2042 fogadtatása finoman szólva is keserédes lett, ami nem véletlen, hiszen a játékot gyakorlatilag félkész állapotban dobták piacra; a bugok és glitchek helyenként olyannyira frusztrálók, hogy érdemes inkább refundot kérni, és visszatérni a korábbi DICE-alkotásokhoz.

Mindezt a fejlesztők is érezték, ezért úgy döntöttek, hogy már most visszaemelik a game-be a korábban óriási népszerűségnek örvendő Rush módot, amely a Bad Company-ben való bevezetése óta szinte mindegyik címben elérhető volt.

Nem lesz azonban örök érvényű a Rush jelenléte, ugyanis rotációban fogják váltogatni az új, „Run. Stop. Kill. Repeat.” névre keresztelt móddal, ami a Squid Game című sorozat elemeiből merít – a rajongók nagy bánatára.

Egyelőre óriási bukta a Battlefield 2042, a játékosok napról napra hagyják el az online harcmezőket, és már a cheateket előállító szoftverfejlesztők sem készítenek a multiplayerhez csalóprogramokat, mondván nem éri meg nekik, mivel a játékosbázis folyamatosan csökken.

Neked Ajánljuk