Kövesd velünk a The Game Awards műsorát! – Gamekapocs

Magyar idő szerint hajnali 1 órakor veszi kezdetét a 2021-es The Game Awards ceremóniája. Geoff Keighley ezúttal is kihirdeti az év legnagyszerűbb játékait (íme, a jelöltek), a fejlesztőstúdiók pedig megragadják az alkalmat, hogy bemutassák a következő egy-két év legizgalmasabb címeit. A trailerzuhatag során láthatunk majd számos ismerős projektet, de egy sor vadiúj, eddig sosem látott játékot is.

Azt például már elkönyvelhetjük, hogy az Embark játéka, az ARC Raiders itt kapja meg az első előzetesét, és biztosan hallunk majd a Destiny 2 új kiegészítője, a The Witch Queen felől is. Újra színpadra kerül a Dying Light 2, életjelet ad magáról a Homeworld 3, a The Lord of the Rings: Gollum és a nyugatra tartó Lost Ark is. Az előzetes infók szerint az színpadra lép az új Saints Row és a francia forradalmat robotokkal vegyítő SteelRising, de a Suicide Squad: Kill the Justice League és a Tiny Tina’s Wonderlands is megkapja majd a saját spotját. Ja, és végre azt is megtudjuk, hogy mit is takar pontosan a The Matrix Awakens.

Ezenfelül a volt BioWare-es Aaryn Flynn és az Improbable is ma hajnalban mutatja be új online szerepjátékát, de a huszadik évfordulóját ünneplő Saber Interactive is készül egy friss bejelentéssel. Ami pedig a Microsoftot illeti: a zöldek várhatóan bejelentenek egy sor új Game Pass-játékot PC-re, valamint végre levetítik a Halo-sorozat első igazi előzetesét.

Készítsétek a kávét, és kövessétek a műsort velünk élőben, vagy nézzetek vissza reggel, hiszen külön is beszámolunk majd a show legnagyobb durranásairól!

Neked Ajánljuk