Kiszivárogtak az árak: ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy Note10 Európában – hvg.hu

Augusztus 7-én mutatja be a Samsung a Galaxy Note10-et, aminek áráról eddig nem sokat lehetett hallani. Most viszont elég konkrét adatok láttak napvilágot.

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy a Samsung hivatalosan is bemutassa az idei évre szánt második csúcsmobilját, a Galaxy Note10-et, illetve annak különböző változatait. Azt azért nem mondanánk, hogy a meglepetés erejével érkezik majd a telefon, tekintve, hogy az elmúlt időben nagyon sok pletykát lehetett már róla hallani – és ezek többségét olyan szivárogtatók mondták, akiknek a legtöbb esetben pontosak az értesüléseik. Egy dologról viszont eddig még nem volt szó: a mobil áráról. Eddig.

A GSMArena a német Winfuture iparági értesülései alapján azt írja, a Galaxy Note10 Európában 999 euróba, vagyis nagyjából 325 ezer forintba kerül majd, míg a Note 10+-ra 1149 eurós, átszámítva mintegy 347 ezer forintos árcédula kerül majd. Ezek az alapárak, amik 256 GB tárhelyet jelentenek. Az árak régiónként eltérőek lehetnek, ami Magyarország esetében például azt jelenti, hogy a fenti árban még egész biztosan nincs benne az ÁFA.

©

A Note10 és a Note10+ közötti legnagyobb különbség a méret lesz, emellett pedig utóbbi hátlapján egyel több kamera kap majd helyet. Az eddigi hírek szerint a 3,5 mm-es jack-aljzatot hiába is keresnénk rajta, a bekapcsoló gomb pedig a készülék bal oldalára kerül át, a hangerőszabályozó alá.

A hivatalos bemutató dátuma: augusztus 7.

Ha szeretne elsőként értesülni a Samsung Galaxy Note10 érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk