Kiszivárgott képeken látható az Oppo Find X6 – Magyar Android Portál

A közelgő Oppo Find X6 sorozatról már jó ideje pletykálnak. Eddig meglehetősen részletes specifikációkat és rendereket láthattunk az eszközökről és most megvannak az első valós képek is a Find X6-ról.

Ahogy az lenni szokott, most is a kínai Weibo közösségi oldalon bukkant fel egy tesztkészülék. A fotókról láthatjuk, hogy a Find X6 ívelt képernyővel rendelkezik, kis lyukkivágással a szelfi kamera számára, míg a hátlapon egy hatalmas, téglalap alakú kamerasziget található. A kamerasziget akkora, hogy megbillenti a telefont, ha egy lapos felületre fektetik.

A legfrissebb kiszivárgott specifikációk alapján az Oppo Find X6 Pro egy 50 MP-es fő kamerát kap, 1” típusú Sony IMX989 érzékelővel és 23 mm-es ekvivalens gyújtótávolsággal. Ezenkívül egy 50 MP-es ultraszéles látószögű modult (IMX 890) és egy IMX 766 vagy IMX 890 teleobjektívet is várunk 3x optikai zoommal.

A Find X6 várhatóan egy 50 MP-es Sony IMX890-et kap f/1.8-as rekesznyílással és OIS-sel, valamint a még meg nem erősített 50 MP ultraszéles és 50 MP telefotó modulokkal. A pletykák szerint a Find X6 Pro a Snapdragon 8 Gen 2 lapkáját fogja használni, míg a Find X6 az SD 8+ Gen 1 lapkakészletet kapja majd.

(via)

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!

Neked Ajánljuk