Kiszivárgott a Starfield első képe? | Kiszivárgott a Starfield első képe? – theGeek

A Bethesda Game Studios több mint két éve bejelentett (és egy teaseren kívül egyáltalán nem mutatott) játékából most talán valami konkrétabbat is láthatunk.

A ResetEra fórumon bukkant fel az alábbi néhány kép, amik közül az első a legfontosabb, mert ez lehet a játékmenetből származó első képkocka, ami a nyilvánosság elé jutott (igaz, nem épp olyan módon, ahogy azt a Bethesda Game Studios és Todd Howard szerette volna…). A szivárogtató által közölt képen egy űrhajóst láthatunk, aki egy űrállomás vagy egy űrhajó előtt áll. A vállán pedig azt a jelvényt látjuk, ami a teaser trailerben is felbukkant a 2018-as E3-as bejelentésen (ekkor közölte Todd Howard a nyilvánossággal, hogy a Starfield után a The Elder Scrolls VI készül náluk). A kezelőfelület és egy hajó is látható egy-egy képen.

Howard korábban azt mondta a Microsoft belépésekor, hogy a The Elder Scrolls IV: Oblivion óta (az meg 2006-ban jött ki, úgyhogy jó másfél évtizede…) a legnagyobb engine módosítást fogják végrehajtani, de mivel korábban már megerősítette, hogy a Starfield és a The Elder Scrolls VI is a Creation Engine-t fogja használni (ezt még 2018 novemberében hallottuk), talán jogos is, hogy a motort alaposan megdolgozzák, és mivel olyasmit is említettünk, hogy a Microsoft már most fixálta a Starfield exkluzivitását, szinte biztos: a redmondi cég száz százalékban segíti ezt a folyamatot is – máskülönben Phil Spencerék mi a fenéért perkáltak volna 7,5 milliárd dollárt a Zenimaxért (ami alá tartozik a Bethesda is)?

A Starfieldről nem találgatjuk, hogy mikor megjelenni: az űr-RPG egy új IP lesz a Bethesdának, ami valószínűleg a PlayStation 5-öt tehát kihagyja, hogy az Xbox Series konzolpároson és PC-n legyen csak elérhető. Persze ez még nem hivatalos, de azért kíváncsian várjuk a további részleteket Howard következő játékáról, ami talán nem lesz olyan bugos a megjelenéskor, mint mondjuk a Fallout 76 volt.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

Neked Ajánljuk