Kiszivárgott: a Huawei Mate 40-nek is lesz Porsche-kiadása – hvg.hu

A szokásoknak megfelelően a Mate 40-nek is lesz Porsche kiadása. Kiszivárgott, hogyan fog kinézni a hátoldal és hogy milyen összeg kerül majd az árcédulára.

Csütörtökön mutatja be a Huawei a Mate 4 család új tagjait. Várhatóan négy modellről lesz szó, a Mate 40-ről, a Mate 40 Próról, a Mate 40 Pro+-ról, és a Mate 40 RS-ről, ami egy speciális Porsche-kiadás. Annyiban nem meglepő ez utóbbi, hogy már évek óta, így tavaly, a Mate 30 esetében is volt ilyen változat.

A Mate 40 családról már sok minden kiszivárgott, legutóbb pedig egy olyan kép került fel a netre, ami ennek a bizonyos Porsche-kiadásnak a hátoldalát mutatja. A képen jól látható a korábban csak rejtélyesen felvillantott, különleges, nyolcszögletű kamera, illetve az, hogy a kékes színű panelen keverednek a fényes és matt felületek. A tavalyi Porsche-változattól eltérően ezúttal hiányzik a márkalogó, viszont ki van írva, hogy Porsche Design. Kissé szokatlan, de vitathatatlanul elegánsabb megoldás.

Az eredeti tweetre adott egyik válaszban a kiszivárogtató felfedte, hogy a hátlap kerámiából készül, és lesz egy fehér változat is, illetve hogy a Mate 40 RS Porsche Design ára 2000 euró (nagyjából 730 ezer forintnak megfelelő összeg) lesz. Ez valamivel kevesebb, mint a tavalyi modell 2095 eurós bevezetési ára.

Ha máskor is tudni szeretne a Huawei újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk