Kiszivárgott a God of War: Ragnarok megjelenési dátuma és gyűjtői kiadása? – theGeek

Mintha ez is valamilyen trend lett volna június végétől kezdve, hogy naponta (legalább) egy AAA játékról derül ki valami.

Kezdjük a történet elején. Először többen is azt írták (beleértve a Bloombergnek körmölő Jason Schreiert, vagy Tom Hendersont), hogy a Sony június 30-ára tervezett egy bejelentést a God of War: Ragnarok kapcsán, és a cég ekkor mondta volna el a megjelenési dátumot is. De mint kiderült, a tervek változtak: a Kotaku beszélt az egyik első szivárogtatóval, The Snitch-csel. Elvileg mindenki egy álláspontot képvisel: a bejelentést bár elhalasztották, a játékot magát NEM.

Henderson aztán egy új posztot tett közzé a God of War: Ragnarokról. Szerinte a blogposzt már régen készen áll, és bármikor fellőhetik a PlayStation Blogra. Az utolsó pillanatban hátráltak ki az egész mögül. A poszt Henderson szerint a megjelenési dátum mellett a gyűjtői kiadások tartalmát is részletezte volna, és utalhat arra is, hogy egy rendes játékmenetes bemutató (azaz egy State of Play) egy későbbi időpontban tárulna a nyilvánosság elé.

A God of War: Ragnarok Jotnar Edition kiadása egy 1:1 méretarányú Mjolnir-kalapácsot tartalmaz (Thor fegyverét) a játék lemeze mellett, míg a gyűjtői kiadás a világ térképét, illetve kitűzőket tartalmaz. Henderson szerint a játék november 11-én fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Ezzel a Need For Speed új része után jöhet (tegnap írtuk, hogy 4-én érkezhet), de megelőzné az Ubisoft Avatar: Frontiers of Pandoráját (erről pedig ma esett szó a hírekben). Ezt a napot korábban a Starfield, Todd Howard következő játéka foglalta el, mielőtt a Redfallal együtt át lett tolva 2023 első felére…

Cory Barlog, az előző God of War rendezője a Twitteren azt kérte a rajongóktól, hogy legyenek türelmesek a bejelentés meg nem történése után. Nem kellene valakit keresni, hogy feléjük menjen a gyűlölet (jelen esetünkben Schreier és The Snitch), hanem inkább törődjünk azokkal az emberekkel, akik az általunk kedvelt dolgokat teremtik meg, és tiszteljük meg őket. Ezt azért nyilatkozta, mert Estelle Tiganit, a játék filmjelenetekért felelős producerét szexuálisan zaklatták férfi nemiszervekről készített képekkel… csak azért, mert egyes rajongók türelmetlenek.

A november 11-ei dátum még nem hivatalos, de esélyes, hogy a God of War: Ragnarok ekkor jöhet PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech, PSL

Spread the love

Neked Ajánljuk