Kiderült, hogy milyen vas kell majd a Marvel’s Midnight Suns futtatásához – Game Channel

Nyakunkon a következő nagy Marvel cím, a Marvel’s Midnight Suns megjelenése, a Firaxis pedig közzé is tette a körökre osztott stratégiai játék gépigényét, ami szerencsére nem fogja teljesíthetetlen kihívások elé állítani a számítógépeinket.


Videojátékos fronton most igazán jó érzés Marvel rajongónak lenni, hiszen elhalmoznak minket a stúdiók a különféle szuperhősös programokkal. Novemberben érkezik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC-re, az Insomniac Games nemcsak a Spider-Man 2-n, de még egy Rozsomák-játékon is dolgozik, emellett az EA egy Vasember-játékot is bejelentett.

A többi bejelentett Marveles játékkal ellentétben az XCOM-játékok fejlesztőinek, a Firaxisnak az alkotása, a Marvel’s Midnight Suns egy körökre osztott, taktikai szerepjátéknak ígérkezik, ebből is kifolyólag a gépigény egészen barátira sikeredett. Lássuk is akkor, hogy milyen vas kell majd a Marvel’s Midnight Suns futtatásához:

Marvel’s Midnight Suns minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)

Processzor: AMD Ryzen 3-2200G vagy Intel Core i5-4430

Memória: 8 GB RAM

Grafikus kártya: AMD RX 470 vagy GeForce GTX 960

Tárhely: 60 GB

Marvel’s Midnight Suns ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)

Processzor: AMD Ryzen 5-2600X vagy Intel Core i7-6700

Memória: 16 GB RAM

Grafikus kártya: AMD RX 5700 vagy GeForce GTX 1070

Tárhely: 60 GB

A Marvel’s Midnight Suns december 2-án érkezik majd meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra. Természetesen készülnek a PS4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es verziók is, amelyekre 2023 elején számíthatunk mad.

Neked Ajánljuk