Két új Life is Strange-játék is készül? – IGN Hungary

Egy – elméletileg a Dontnod közelében, a Deck Nine-nál dolgozó de a nevét titkoló „szivárogtató” néhány izgalmas hírrel szolgált a csapat legsikeresebb játéka, a Life is Strange kapcsán. Az első és leginkább hihető információja az volt, hogy az eredeti játék, minimálisan felújított külsővel hamarosan megjelenik majd Nintendo Switchre – sőt, a hibridkonzolok tulajdonosainak nem kell több hónapot várni az epizódok között, egyből a teljes csomagot kapják majd meg. És hogy mi az oka annak, hogy hirtelen fontosnak érzik kiadni a hibridmasinákra is a programot? Nos az, hogy a stúdiónál nem is egy, de rögtön két Life is Strange munkálatai is zajlanak, bár az egyik még „csak” előkészítési fázisban van, évek telhetnek el a debütálásáig.

Nos, az első „Life is Strange” egy öt epizódos, teljes értékű kaland lesz, amelyben egy ázsiai-amerikai főhősnőt irányíthatunk majd egy amerikai kisvárosban. Ez a szivárogtató szerint a „kevésbé izgalmas” projekt, hiszen egy kvázi teljes értékű folytatás lesz, új karakterekkel és történettel. A másik – amely jelenleg még csak előkészítési fázisban van – viszont már izgalmasabbnak tűnik, ugyanis egy „előtörténet” lesz, amelyben visszatér Max és Chloe is. Jó hír továbbá, hogy a csapat mind a két cím esetében Unreal-motorra vált, így sokkal látványosabbak lesznek a címek, mint amelyeket a stúdiótól megszokhattunk.

 

Miután szivárgásról és nem bejelentésről van szó, érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot. Ti örülnétek neki, ha igazak lennének a hírek?

Neked Ajánljuk